myHobby.bg

Категория Навигация:

Още снимки

Blade Inductrix FPV BNF, SAFE

Изпрати на приятел

Наличност: На склад

Редовна цена: 239,90 лв.

Специална цена: 169,90 лв.

Добавят продукти в кошницата

Бърз преглед

▶ Напълно готов за полет модел без предавател (BNF)
▶ Вградена камера с видеопрадавател 5.8GHz 25mW
▶ Stabily и Acro режими на полет
▶ Здрави корпуси на роторите предпазващи от повреди
▶ Ярки LED светлини за лесна ориентация
▶ 3.7V 200mAh 45C Li-Po батерия
▶ USB компактно Li-Po зарядно устройство
▶ Подходящ за начинаещи и напреднали

Описание на продукта

Inductrix е всичко което Ви трябва за FPV!
*Необходим Ви е Spektrum DSMX съвместим предавател.
Настъпи времето когато Електрическите турбинни системи (EDF - Electric Ducted Fans) ще заменят старите задвижвани от витла системи. Конструктивно цилиндричните роторни корпуси осигуряват значителна здравина и създават по-малко шум когато са прецизно настроени. Ултра микро дронът Blade Inductrix е отчасти джет, отчасти квадрокоптер с една иновативна технология за полети за да получите машина, с която да летите навсякъде и с гранични характеристики, с които да се забавлявате още повече по време на полет.
Четири специално настроени EDF роторни системи осигуряват на този съвременен квадрокоптер поведението на джет. В резултат характеристиките му са изключително плавни със значително по-малко шум от класическите витлови системи. Издръжливите роторни пръстени конструктивно предпазват модела от повреди независимо дали дронът се е ударил в стена или е паднал в тревата. Ярки LED светлини за ориентация са вградени в модела, а аеродинамичното му тяло помага да се движите в правилната посока. Иновативната SAFE технология със самонивелиране помага значително при управлението, дори това да са първите ви полети.

SAFE технология
С квадрокоптера Blade Inductrix всеки може да полети с малко усилие. Изключителната SAFE технология на Horizon Hobby комбинира малките ограничения на ъглите на странично и челно наклоняване с електронното самонивелиране за да ви помогне да запазите контрола при управление и да се забавлявате още повече.

Тихи турбини
Четири прецизно настроени турбини дават на дрона Inductrix плавно поведение, което създава много по-малко шум в сравнение с обикновените квадрокоптери задвижвани от витла. Резултатът е безшумна машина, която е по-малко плашеща с вид на джет модел.

Издръжливост
Всяко цилиндрично роторно тяло, което провежда въздушния поток през високоскоростните ротори осигурява изключително здрава конструкция. Можете да ударите дрона Inductrix практически във всичко с минимален риск от повреди.

Видимост
Ярки светодиодни светлини са разположени по корпуса за да гарантират във всеки момент възможност за ориентация. Прозрачните роторни тела помагат за безпрепятствено наблюдение на LED светлините и добавят неповторимо сияние на корпуса.

Li-Po батерия
Включената в комплекта E-flite 200mAh 1S 3.7V 45C Li-Po батерията осигурява до 4 минути полет и може удобно да бъде зареждана с USB Li-Po зарядното устройство.

Spektrum™ технология
С един единствен Spektrum DSM2/DSMX предавател вие държите ключа към цялата флотилия Bind-N-Fly летящи модели, която включва всичко от миниатюрните Blade хеликоптери и квадрокоптери до по-големите E-flite самолети.

Допълнителна информация

SKU BLH8580G
Производител Horizon Hobby
Марка Blade
Ширина (mm) 83
Дължина (mm) 83
Тегло (g) 24
Брой канали 4
Ниво на трудност Начинаещ
В комплекта: Напълно готов за полет EDF квадрокоптер със SAFE стабилизираща система, E-flite 3.7V 200mAh 45C Li-Po батерия, USB Li-Po зарядно устройство
Видео

Може да се интересуваш и от следните продукти:

Blade Nano QX RTF, SAFE

Blade Nano QX RTF, SAFE

199,90 лв.
Blade 200 QX BL BNF, SAFE

Blade 200 QX BL BNF, SAFE

459,90 лв.
Blade Nano QX 3D RTF, SAFE

Blade Nano QX 3D RTF, SAFE

249,90 лв.
Blade Inductrix FPV RTF, SAFE

Blade Inductrix FPV RTF, SAFE

Редовна цена: 439,90 лв.

Специална цена: 339,90 лв.

Ключови думи

Добави твои ключови думи:
Използвай интервал между ключовите думи. Използвай единични кавички (') за фразите.

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС.
Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.