myHobby.bg

Категория Навигация:

Още снимки

Hobbyzone Mini Apprentice S2 1.2m RTF, SAFE

Изпрати на приятел

579,90 лв.
Добавят продукти в кошницата

Бърз преглед

▶ Напълно готов за полет модел (RTF)
▶ SAFE™ тристепенна дигитална асистираща система и AS3X стабилизация
▶ Включва всичко нужно - дори батериите
▶ DXe 2.4 GHz Spektrum™ радио и SAFE AR636A приемник
▶ 1300Kv безчетков outrunner двигател
▶ E-flite18A ESC BL контролер
▶ 3S 1300 mAh LiPo батерия
▶ Възможност за поплавъци
▶ Подходящ за начинаещи и напреднали

Описание на продукта

Apprentice S2 e еволюция на много успешния модер Apprentice® S 15e на E-flite®. Сърцевината му е изумителната SAFE™ (Sensor Assisted Flight Envelope) технология, която прави RC полетите невероятно лесни, дори за най-неопитните пилоти.
Същевременно с това нейното плавно летателно поведение и активна във всички режими AS3X стабилизация успешно се справят с ветровитите условия по такъв начин, че всичко, което усещате е единствено прецизното и реагиращо управление. Трите различни нива на летателните характеристики дават възможност да се намалят или премахнат изцяло ограниченията в поведението на модела с усъвършенстване на уменията ви. SAFE системата може да бъде и напълно изключена. Въпреки това паник функцията е винаги налична при необходимост от възстановяване на нормално полетно положение на модела, ако се случи някога да изгубите ориентация.
Необходими са само няколко минути за сглобяване, а след това ще оцените как безчетковата захранваща система осигурява изключително поведение и дълги, забавни полети. Освен това моделът е изграден от олекотен Z-Foam™ материал, който е достатъчно издръжлив за да понася ежедневно удари без да се подбие или огъне.
След като сте овладяли основните летателни умения, Apprentice S е способен да изпълнява пълната гама акробатични маневри като лупинги, тонá, дори полети наобратно. Можете също да превърнете Mini Apprentice S в превъзходен хидроплан като просто добавите поплавъци (HBZ7390), които се предлагат отделно.

Допълнителна информация

SKU HBZ3100
Производител Horizon Hobby
Марка Hobbyzone
Разпереност (mm) 1220
Дължина (mm) 869
Тегло (g) 735
Брой канали 5
Ниво на трудност Начинаещ
В комплекта: Радиоуправляем модел готов за полет със SAFE™/AS3X технология, Spektrum DXe 2.4GHz предавател, SAFE RX приемник, BL outrunner двигател, 18A ESC,11.1V 1300mAh LiPo батерия, балансиращо AC/DC зарядно устройство, АА батерии
Видео

Може да се интересуваш и от следните продукти:

E-flite Apprentice S 15e RTF, SAFE

E-flite Apprentice S 15e RTF, SAFE

699,90 лв.
Поплавъци за Hobbyzone Super Cub

Поплавъци за Hobbyzone Super Cub

69,90 лв.
   

Ключови думи

Добави твои ключови думи:
Използвай интервал между ключовите думи. Използвай единични кавички (') за фразите.

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС.
Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.